Sincerity - Shisei

JKA Malta Gasshuku _ 10th year Anniversary
20/10/2017

Dear Friends and Karateka,

JKA-Malta is glad to invite you to the 10th year Anniversary Malta Gasshuku!

We look forward to meet you again for a weekend of challenging JKA-Karate training and friendship.

We are going to hold the Gasshuku from Friday the 20th to Sunday the 22nd OCTOBER 2017.

The Gasshuku will by directed by Geir Larsen Sensei (7th Dan JKA, JKA-Norway's Chief Instructor), Sensei Roy Tomlin MBE (6th Dan JKA) and Sensei Dario Chircop (5th Dan JKA).

Gasshuku 2017 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The official hotel will be The Santana Hotel (4 star) in Qawra (Bugibba). (www.hotelsantana.com)

The cost of the Gasshuku is €20 per session or €60 for all 4 sessions. We are also offering an all-inclusive package for our international Karateka: apart from the air ticket, we will take care of all aspects from A to Z without any extra expenses up to the end of the Gasshuku (including transport from Airport _both ways, transport throughout the duration of the Gasshuku, Meals, Drinks, Snacks etc).

Please email: info@jkamalta.org for more details.

Please consider the following time table, (note that some details may change):

Day

Date

Time

Event

Duration

Place/ Transfer

Friday

20/10/2017

16:15

Arrival at Airport (Airmalta flight)

45 min

Airport to Hotel

 

 

17.00

Check in Hotel

1.5 hrs

Santana Hotel

   

18:30

Pick up

30 min

Hotel to Dojo

 

 

19.00

Dojo Training

2 hrs

Ta' Giorni

   

21:15

Pick up

30 min

Dojo to Hotel

 

 

22.00

BBQ at Zazen Garden

-------

Santana Hotel

           

Saturday

21/10/2017

07:30

Pick up

20 min

Hotel to Beach

 

 

08:00

Beach Training

2.5 hrs

Golden Bay

 

 

10:30

Break

1 hr

Swim

 

 

11:30

Lunch

2 hrs

Golden Bay

   

13:30

Pick up

20 min

Beach to Hotel

 

 

14:00

Rest

1.5 hr

Hotel

   

15:30

Pick up

30 min

Hotel to Dojo

 

 

16:00

Dojo Training

2.5 hrs

Ta' Giorni

   

18:30

Pick up

30 min

Dojo to Hotel

 

 

19:00

Refresh

30 min

Hotel

 

 

19:30

Pick up

40 min

Hotel to Party

 

 

20:10

Private Party

------

M'Xlokk (Tas Silg)

(Sunday

22/10/2017)

01:00

Pick up (approximate time)

40 min

Party to Hotel

           

Sunday

22/10/2017

10:30

Pick up

30 min

Hotel to Dojo

 

 

11:00

Dojo Training

3 hrs

Ta' Giorni

   

14:30

Pick up

30 min

Dojo to Hotel

 

 

15:00

FREE TIME

 

End of Gasshuku

   

 

 

 

 

Monday

23/10/2017

06:30

Pick up

40 min

Hotel to Airport

 

 
 
 

   Disclaimer | Copyright © 2009 | Sitemap