Sincerity - Shisei

MALTA GASSHUKU 2016
14/10/2016

Dear Friends and Karateka,

JKA-Malta is glad to invite you to the Malta Gasshuku 2016!

We look forward to meet you again for a weekend of challenging JKA-Karate training and friendship.
We are going to hold this year's training camp from Friday the 14th to Sunday the 16th OCTOBER, and we will visit our sister island Gozo.

The Gasshuku will by directed by Ohta Yoshinobu Sensei (7th Dan JKA, JKA-England's Chief Instructor), Sensei Roy Tomlin MBE (6th Dan JKA) and Sensei Dario Chircop (5th Dan JKA).
Please consider the following time table (note that some details might change):

Day

Date

Time

Event

Duration

Remarks

Friday

14/10/2016

       
   

18:30

Dojo Opens

---

 
   

19:00

Dojo Training

2 hrs

Ta' Giorni

           

Saturday

15/10/2016

07:15

Transport

45 min

Gzira to Cirkewwa

   

08:00

Gozo Channel

30 min

Cirkewwa

   

09:00

Ramla Bay

1 hr

Beach Training

   

10:30

*Shooting Range

2.5 hrs

*Optional Shooting course

   

13:00

Lunch

2 hrs

To be advised

   

15:00

Dojo Training

2 hrs

Rabat Sport Centre

   

17:30

Sight seeing

1 hr

Gozo landmark

   

18:30

Gozo Channel

30 min

Mgarr

           

Sunday

16/10/2016

       
   

10:00

Dojo Training

3 hrs

Ta’ Giorni

   

13:00

Grading

1 hr

Ta’ Giorni

           
   

20:00

Dinner

3 hr

Rooftop - BBQ
(weather permitting)

 

We are organizing transport to Gozo by coach or minibus (either from Cirkewwa or from Gzira).

Please contact your instructor and let us know how many places will be needed (including any family members).  

 * The Optional Shooting course is open to adults only. Booking in advance is needed as only limited places are available.


For any questions please contact me on info@jkamalta.org or Mob: 00356 9947 8306.

We hope to see you soon!

OSS!

 

 
 
 

   Disclaimer | Copyright © 2009 | Sitemap